X

Velg dato

Velg en dato for ankomst og varighet for oppholdet for å motta aktuelle søkeresultater og eksakte priser.Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene først

Takk!

Vi er veldig takknemlige for alle tilbakemeldinger som kan være

Trenger svar på ditt tilbakemelding?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Danmark

Feriehus Danmark - Leie sommerhus, hytter og feriehus i Danmark? Vi har et stort utvalg av sommerhus, hytter og feriehus i alle områder i Danmark. På Feriehus.no finner du feriehus i Danmark i alle prisklasser og med alle mulige fasiliteter. F.eks. leie et sommerhus, hytte eller feriehus i Danmark med eget svømmebasseng eller kanskje med egen sandstrand? At leie feriehus i Danmark er enkelt hos Feriehus.no.

Feriehus Danmark - Leie feriehus i Danmark? Vi har et stort utvalg av sommerhus, hytter og feriehus i alle områder i Danmark. På Feriehus.no finner du sommerhus, hytter og feriehus i Danmark i alle prisklasser og med alle mulige fasiliteter. F.eks. lei et sommerhus, hytte eller feriehus i Danmark med eget svømmebasseng eller kanskje med egen sandstrand? Leie hus i Danmark er enkelt hos Feriehus.no.

Danmark er omkranset av vakre strender og naturskjønne omgivelser. For dere som skal på familieferie, anbefaler vi for eksempel å leie et feriehus i Blåvandferiehus i Skagen, feriehus i Blokhus, feriehus i Løkkenferiehus på Bornholm, feriehus på Fyn eller feriehus i Ebeltoft.  Disse reisemålene er svært populære blant nordmenn.  

Mange nordmenn besøker også de utallige attraksjoner som finnes i Danmark. Som eksempel kan vi nevne Legoland, Tivoli i København eller Ålborg, Faarup Sommerland, løvene i Ree Park Ebeltoft Safari eller Nord-Europas største Aquarium i Hirtshals - Nordsøen Oceanarium.

Dansker er gjestfrie, og har lange tradisjoner for å lage god kvalitetsmat. Derfor er også utvalget bredt av restauranter, kroer, vertshus og kafeer i hele Danmark.

Reis med hele familien på Danmarksferie i år. ”Det er dejlig å være norsk - i Danmark”.
 

Feriehus i Danmark - Gudhjem

Pænt feriehus med stort badeværelse og dejlig stor træterrasse. Huset ligger i et roligt skovområde ikke langt fra Rø Golfbane, og har en lang privatvej. Godt køkken med spiseplads og hyggelig spise- og opholdsstue med bræ
Feriehus favorit

5639 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Gudhjem

Attraktivt og moderne indrettet feriehus med en skøn beliggenhed i en feriepark med flere
Feriehus favorit

8390 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Svaneke

Charmerende og utroligt flot renoveret, ældre bindingsværkshus midt i Svaneke by. H
Feriehus favorit

10920 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Svaneke

Bornholm er et af Nordeuropas bedste feriemål, hvis I elsker sol og strandliv. Øens placering gør, at der gennemsnitligt er mere sol her end andre steder i Danmark. I kan altid finde et sted med læ. Dels er der gryder og klipper på mange strande. Dels er der ikke større afstande, end at I altid kan tage til en anden strand. Bornholm er også børnenes ø, besøg f.
Feriehus favorit

6850 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Gudhjem

Attraktivt og lækkert indrettet feriehus med høj kvalitet overalt. Dejlig stor terrasse
Feriehus favorit

9950 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Svaneke

Charmerende og nydeligt indrettet feriehus der ligger attraktivt i det idylliske fiskerleje Årsdale, ca. 3 km fra købstaden Svaneke. Det totalrenoverede feriehus er bygget i 2 plan og har en skøn beliggenhed med udsigt til havet og havneområdet. Huset fremtræder overalt lyst og venligt og indeholder et veludstyret, åbent køkken samt en dejlig kombineret spise- og opholdsstue med pæne møbler. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig ugeneret terrasse, hvor I kan nyde de mange feriestunder, ligesom der er mulighed for at sidde foran huset på den st
Feriehus favorit

9899 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Gudhjem

Meget lækkert luksushus med en flot indretning, herunder skønt badeværelse og et flot, åbe
Feriehus favorit

11319 NOK/ per uke

Feriehus i Danmark - Gudhjem

Flot og velholdt træferiehus med en lys og moderne indretning. Attraktiv beliggenhed nær en flot
Feriehus favorit

8399 NOK/ per uke

Ferieleilighet i Danmark - Gudhjem

Denne lejlighed er en del af et feriecenter, beliggende ovenover Gudhjem by med en skøn udsigt ud over havet, Gudhjem Mølle og byens tage. Lejligheden er pæn og lyst indrettet med udgang til altaner mod øst og vest, og på begge altaner har I mulighed for at nyde ferien i de gode havemøbler. Der er adgang til en dejlig fælles klippehave med stor græsplæne, og det er nemt og hurtigt at gå fra lejligheden via haven og ned mod selve Gudh
Feriehus favorit

5179 NOK/ per uke